Pe 16/8/2024 • Ilosaari, Joensuu • ikärajaton

Pe 16.8.2024 • Ilosaari, Joensuu • ikärajaton

Esiintyjät

Gasellit

Gasellit

Kuvittele meidät siellä! Täysi Ilosaari, elokuun hämärtyvä ilta ja kännykkävalomeri. Lauluun ei aina tarvita sanoja. Tunnelma on jo katossaan. Hetkeä myöhemmin valtava yleisömeri pomppii ja on täysin imus.

Gasellit on Helsingin Oulunkylän urheilupuiston parkkipaikalla kaverusten kesken pidetyn tupakkatauon lomassa perustettu yhtye, joka julkaisi ensimmäiset kappaleena jo vuonna 2009. Yhtye tuleekin tänä vuonna jo kunnioitettavaan viidentoista vuoden ikään. Melodista suomiräppiä tekevä Gasellit on vuosien mittaan noussut muun muassa neljän platina-albumin ja kahden Emma-palkinnon myötä suursuosioon ja sen live-esiintymiset ovat tulleet tunnetuiksi energisinä ja yhteisöllisinä juhlina, joihin kukin on tervetullut sellaisena kuin on. Tänä kesänä yhtye tuo mopoiän saavuttamisen kunniaksi festivaaleille tähänastista uraansa summaavan juhlakeikan, joka tulee olemaan täynnä tunnetta ja riemua. Tervetuloa viihtymään!

Windows95man

Windows95man

Jotain vanhaa mutta silti ihan tätä päivää! Satoja keikkoja joka vuosi, joista ehkä kaksi julkista. Toimii oli paikkana sitten Nokian henkilöstöjuhlat, rokin Juustodisko tai täpötäysi Kauppatori. Älyttömyydellään nerokasta, ehkä pikkasen liian lyhyet shortsit. 

Sara Siipola

Sara Siipola

Mollia, tummia mietteitä, suomalaista soul-musiikkia tässä päivässä. Biisit menevät sinne kuuluisaan sisimpään ja herkistävät kovimmankin kyynikon. Jos toimi UMK:n valoloisteessa, niin vielä paremmin toimii pimenevässä Ilosaaressa elokuussa!