Info

Soar Festival järjestetään Joensuun Ilosaaressa perjantaina 11.8. Portit aukeavat klo 18 ja menoa jatkuu puolen yön paremmalla puolelle. Esiintymässä nähdään Roope Salminen & Koirat, Vilma Alina, Adi L Hasla, Isac Elliot ja Heavyweight DJ Special. Aikataulun näet täältä.

Pysäköintitilaa autoille on Ilosaaressa vähän, suosittelemme jättämään auton esim. Rautatieaseman parkkialueelle. Paikallisia suosittelemme saapuvan kävellen ja pyöräillen. Soar Festival on ikärajaton tapahtuma. Alle 5-vuotiaat eivät tarvitse huoltajan seurassa pääsylippua.

Ostettu pääsylippu vaihdetaan portilla rannekkeeseen. Täysi-ikäisiä palvelee anniskelualue, kaiken ikäisiä kahvio. Festivaalilla on esiintymislavalla juontaja.

Festivaalilla ei ole vaate- tai alkoholinarikkaa. Sadekelillä suosittelemme pukeutumaan sadetakkiin tai -asuun. Sateenvarjot on hyvä jättää kotiin, koska ruuhkassa ne ovat jopa vaarallisia ja lisäksi ne muodostavat helposti näköesteitä lavan suuntaan. Sateenvarjojen lisäksi on kiellettyä tuoda festivaalialueelle vaaralliseksi luokiteltuja esineitä, lasipulloja, alkoholijuomia tai lemmikkejä. Sisäänkäynnissä voidaan tehdä henkilötarkastuksia. Mukaan kannattaa sen sijaan ottaa korvatulpat, joita tosin on saatavilla myös tapahtuman myyntipisteistä.

Festivaalialueella on bajamajoja, lisäksi Kerubin WC-tilat palvelevat yleisöä. Roskat on hyvä laittaa roskiksiin, joita alueelta löytyy myös.

Ravintola Kerubi on festivaalin ajan sisätiloiltaan ja terassin osalta K18.

Soar Festivaalin järjestää Kerubi Events. Lisätietoa tapahtuman järjestelyistä saa osoitteesta info@kerubi.fi. Löytötavarat toimitetaan tapahtuman jälkeen Pohjois-Karjalan Löytötavarapalveluun.

Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.