Ohjelma & aikataulu

Isac Elliot

Kansainvälistäkin menestystä niittävä Isac Elliot toteuttaa varmasti monen fanin haaveen ja saapuu ensimmäistä kertaa Joensuuhun esiintymään. Muun muassa New Way Home -hitistään tunnettu nuoren polven tähti kruunaa ensimmäisen Soar Festivalin artistikattauksen ja saa varmasti Ilosaaren sykkimään hyväntuulista pop-energiaa elokuisessa illassa.

Roope Salminen & Koirat

Muun muassa kappaleista Madafakin darra ja Tanssi se ulos tunnettu Roope Salminen & Koirat yhdistelee tanssittavassa ja hymynkareen kasvolihaksiin sytyttävässä musiikissaan hip hopin ja popin edustavimpia elementtejä siten, että vähemmän diskohilemäisenkin betonilanteen jalka saattaa alkaa naputtaa ainakin kertosäkeiden tahtiin.

Vilma Alina

Youtubessa julkaisemallaan potpurivideolla levytyssopimuksen napannut nouseva laulaja-lauluntekijä Vilma Alina tuo omaleimaisen panoksensa Soar Festivalin artistikattaukseen. Robinin keikkabändissäkin kosketinsoittajana kannuksiaan kartuttanut ja muun muassa hitistään Juha88 tunnettu helsinkiläisartisti täydentää Soar Festivalin ensimmäisen artistijulkistuksen varsin oivalla tavalla.

Adi L Hasla

Adi L Hasla täydentää ensimmäisen Soar Festivalin artistikattausta. Energisistä livekeikoista tunnettu räppäri ei ole jättänyt keikkapaikan keikkapaikkaa kylmäksi uransa aikana, eikä niin käy nytkään.

Heavyweight

Heavyweight on neljän ainutlaatuisen esiintyjän muodostama kollektiivi joka on tanssittanut porukkaa ympäri klubeja ja festareita pitkin poikin pohjoista pallonpuoliskoa. DJ Mista S, Rascal ja Rico Tubbs ovat jakaneet saman stagen mm. LMFAO:n, David Guettan, J.Lo:n, Skrillexin ja The Prodigyn kanssa. Heavyweightin sinkkulohkaisut "Butterknife", "Come Alive", "On The Edge" ja viimeisimpänä "Hubba Bubba w/Teflon Brothers & Ressu" ovat saaneet massiivista radiosoittoa ja listamenestystä.

Heavyweightin ydin piilee kuitenkin livekeikoissa joilla kollektiivi tarjoaa yleisölleen aitoa rock’n’rollin henkeä energisen esiintymisen kautta. Heavyweight Special vaan kannattaa kokea livenä, sillä ikinä ei tiedä kuka lavalle poikien kanssa nousee.